*

  • (bkz: turuncudan iz taşıyan tok bir sarı)
    (bkz: vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı)

    ali sami yen'in sözleriyle;
    "birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. nitekim de öyle oldu."
  • bir dönem sarı mavi giyen fenerbahçe takımları gibi aslında galatasaray'ın da orijinal renklere dönüşünü ifade eder. üstteki arkadaşın yazdığı gibi galatasaray'ın sarısı fenerbahçe'nin sarısına nazaran daha koyudur, kırmızı da vişneye çalar. özellikle 90'ların ilk yarısında takımlarımız çok kötü giyindiler, kabul etmek lazım.
  • (bkz: ben malım)
  • dönüşüm kısmını bilemiyorum ancak mevcut renklerin -en azından formaya- daha çok yakıştığını düşünüyorum. zira sarı ve kırmızı dendiğinde aklımızda canlanan renklerin yan yana gelmesiyle oluşan görüntü aynı ağır duruşa sahip olmayabilir.
  • yine turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızıcılar gelmiş. galatasaray'ın sarısının fenerbahçe'nin sarısıyla aynı olmadığını, daha tok bir sarı olduğunu biliyoruz. ama bu turuncu. turuncu değilse bile turuncudan iz taşıyan tok sarı da değil. en iyi ihtimalle sarıdan izler taşıyan turuncudur. kırmızının tonuna bir şey demeyelim de sarının geldiği hal hiç iyi değil.
  • gayet de güzel olmuş takıldığınız şeye bakın. sanki mavi yeşil yaptılar aq.

    as roma gibi olmuş, güzel olmuş bence.
  • turuncudan iz taşıyan tok sarı diyip formaya direkt turuncu renk vermekte gerçekten müthiş bir iş. bence galatasarayın en iyi renklere sahip olduğu forma dönemi 100. yıl formasına verilen renklerdi. ama özelllikle son 3 senedir iş iyice turuncuya döndü.

    tanım: rahatsız edici ve saçma bir yönetim hatası.
  • orjinaline dönmesidir.
  • bir şeyi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

    edit: hala inatla mesaj atıp buradaki renkle bu bir mi diyenler var. öncelikle köylü kurnazlığı yapmanın anlamı yok. ilk entry'deki fotoğraf tamamen yanıltıcı. çünkü kapalı ve karanlık ortamda çekilmiş.

    dışarıda, sahada, maç esnasında renkler gayet normal görünüyor.
    foto1 foto2
    foto3 foto4 foto5 foto6

    turuncu forma böyle olur. renk körü müsünüz nesiniz?!
    ayrıca aşağıda birisi roma'ya öykünmek falan demiş. pardon da roma kim amk? avrupa'da 2 kupa kaldırmış bir takım, avrupa'da hiç kupa alamamış bir takıma mı özenecek? ahahahahahahaha 3 yıldızlılar yine iyi güldürdünüz ha.
    bunlarda; roma müzesi, galatasaray müzesi
  • teletubbies footbal team'e dönüşme hazırlığıdır.
hesabın var mı? giriş yap